Нов заместник-кмет на Ловеч встъпи в длъжност - това е Петър

...
Нов заместник-кмет на Ловеч встъпи в длъжност - това е Петър
Коментари Харесай

Нов заместник-кмет на Ловеч встъпи в длъжност

Нов заместник-кмет на Ловеч встъпи в служба - това  е Петър Маринов, като поема бранша " Строителство, устройствено обмисляне и благоустрояване ", оповестиха от Общината.

Той бе поздравен от кмета Страцимир Петков и от ръководителя на Общинския съвет Стефан Тихолов. Кметът му връчи значка на Общината и директория за настоящи задания с благопожелание за триумфи на новото работно място.

„ Има доста неща за работа, за надграждане и създаване. Вярвам, че ще работим в екип, тъй като ние се познаваме от дълго време и аз знам за Вашия професионализъм. На добър час и триумфи! “, сподели кметът Страцимир Петков.

Петър Дамянов Маринов е роден на 9 май 1963 година в село Владиня, община Ловеч. Завършва Техникум по строителство, компетентност „ Геодезия, картографиране и фотограметрия " в Стара Загора през 1982 година
 Община Ловеч
След това е студент в Минно-геоложкия университет „ Св. Иван Рилски “ в София, компетентност " Маркшайдерство и геодезия ". Има втора магистратура от ТУ-София, компетентност „ Инженер-мениджър “.
 Община Ловеч
От 1982 до 1990 година работи в СП „ Териториален кадастър “ в Ловеч като архитект, от 1991 до 1995 година има частна процедура като геодезист, а от 1995 до 2017 година е шеф отдел в Община Ловеч.

След това още веднъж има частна процедура. Петър Маринов е член Камарата на геодезистите, член на Съюза на геодезистите и земеустроителите, член на Камарата на инженерите в капиталовото планиране с цялостна проектантска дееспособност. Има над 36 години стаж в региона на кадастъра и устройственото обмисляне.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР